Followers

Archive for October 2009

MAYBANK BIJAK MALAYSIA ** berbaloi-baloi**

salam semuer....
terjumpa entry Qas aka MOMMY QASTALANI
mengenai insurance...maybe MOMMY QAS nie
sedang mencari2 plan yang bagus nie...
heheh..hopefully my story nie leh membantu kot
maybe ader lagi kot mommy2 yang sedang mencari2 plan nie...


pada baiti mmg bagus sgtlah kalo kita
ada ambil satu atau lebih plan insurance utk anak2..
itu pun ikut kemampuan masaing2..
Nak share sikit tentang plan BIJAK MALAYSIA
from MAYBANK nie...
ader org kater insurance MAYBANK nie mahal la, tak bagus la
aper la...heheh...
tapi rase nyer terpulang lah utk mereka menilainya...

Actually plan nie dia more to investment and sama jugak mcm polisi insurance yang lain..
pelaburan pendidikan,masa depan & kesihatan atau apa2 sahaja...
polisi plan lelaki & perempuan adalah berbeza
(tak paham leh check ngan MAYBANK)
semua coverage ader...so tak perlu riasau..
beza plan ini adalah jaminan penerimaan wang sebanyak 5%
every 3 years...that means
every 3 years kita akan terima wang dari plan ini...
so tak payah ler nak tunggu sampai 18tahun ker atau tempoh yang lama
silap2 aribulan sekarat jalan jerkk...heheheh
so dengan wang yang kita terima setiap 3 tahun tue,
kita leh laburkan wang itu ke ASB atu FIXED DEPOSIT...
kat sini wang akan beranak & beranak lagikk...
($$$$$$$$$$$$$$)
Bijak2...da nama pun BIJAK MALAYSIA...
kita perlu lah bijak dalam menguruskan wang untuk masa depan anak2
betul tak...


bila sampai masa anak kita nak wat further study..da tak risau sgt..
maner tak nyer...kiter pilih jerk nak kuarkan duit tue
dari ASB or fixed deposit ker atau maner2 simpanan yang kita buat..and
at the same time kiter leh cover balik with the payeble form this plan....
so pendek kata byk option untuk kita nanti...
berbaloi tak...raser nyer berbaloi2 nie..
silap2 anak nak kawen pun leh guna wang dari plan nie...
maner tahu kalo kita betul2 bijak menyimpan...

so bila anak kita umur 18th kalo nak continue just continue jerkk
anak kita pun nnt da besar leh sambung bayar jerkk..
sok anak da besor da ader keje..leh suruh dier sambung bayor jerkk...
bukan bayak pun minnimun RM100 jer...
tapi lagi bayk kita labur lagi byk la kiter akan dapt...
hmmm...bukan tamak or mengejar wang...
pikir kan zaman skrg nie jer..semuer nak kena pakai duit...
bukan sikit2...pikirlah mcm maner agaknyer zaman and tahun2 akan mendatang nie...
huiiii tak dapat nak dibayangkan!!!
kita tunggu dan lihat sahaja lah nanti..
itu pun kalo kita nie masik bernafas....


so here the details about this plan that i want to share with all
More info you can go directly to all MAYBANK branches near you..


Bijak Malaysia

A non-participating whole life plan with premium payment up till 55 years old, and Death and Total Permanent Disability benefits





Monthly premium options:
RM100, RM200, RM300 or RM500

Guaranteed Periodical Cash Payment:
5% of Sum Assured, payable every 3 years from inception


Features

  • Whole life superior protection coverage
  • Affordable monthly premiums of RM100, RM200, RM300 or RM500
  • Extra protection coverage during productive/working years
  • Guaranteed triennial cash payment for life at 5% of sum assured until age 88
  • Guaranteed maturity benefit (full sum assured is payable)
  • Easy enrolment and hassle free-only requires a simple health declaration to get started
  • Free and convenient auto-debit of contributions from your Maybank Current/Savings account or credit card
  • Initiated by the National Insurance Association of Malaysia (NIAM)

Table of benefits

% of sum assured
Death benefits
Total & Permanent Disability (TPD) benefits (up to age 65)
Natural
causes
Accidental
causes
Natural
causes
Accidental
causes
First 2 policy years
25%*
400%
25%*
200%
Policy year 3 up to age 55 years
200%
400%
200%
200%
Age 56 to 65 years
100%
200%
100%
100%
Thereafter up to age 88 years
100%
100%
Nil
Nil
Triennial cash payment5% of Sum Assured paid out every three years up to policy maturity
Age 56 to 65 years100% of Sum Assured benefit payout at age 88
*Lien is applicable only for deaths and TPD due to natural causes during the initial two (2) years of the policy inception, due to underwriting constraints.

example :

23years old, Female.. Payment range rm200/month

If I take payment range of rm200/month = rm2400/year, Sum Assured = rm66300 GCP = rm3315 (every 3 years)
Based on long term calculation; (assuming you live till 88)

Basic Calculation:

Age 23 - 55 = 33 years x rm2400 = rm79200
GCP = rm3315 x **22 times = rm72930 (*66 years)
*66 years is calculated from Age 23-88 (because they will still pay you the GCP eventho you stop paying for the monthly payment)
** 22 times = 66 years/3years








Posted in | 18 Comments

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.


contest nie...wajib untuk baiti join ni..
maner tak nyer..hadia
h menarik tuhhh...

so aper lagikkk...

so nie pic yang baiti nak pertaruhkan...


huhu..nie dier senyuman lebor Sheena nie...

hopefully dapt menambat hati para juri nie nanti


so kepada yang nak sertai contest nie...
syarat n hadiahnyer seperti dibawah nie erkkk


Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************

Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?

  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
  • AMARAN: no link back will be disqualified
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.
  • Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
  • Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
  • Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
  • Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
  • Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
  • Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
  • Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
  • Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
  • SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
  • SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
  • Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

Posted in | 4 Comments

perlu diet ker?Lost Weight!!!!

selalu sangat kita dengar
kenapa berat badan tak turun la, badan gemuk la
aper la...heheh...kebanyakan wanita didunia nie
mengalami masalah ini...

Baiti pun tak terlepas dari masalah tergempar pada wanita nie..
hehehe..
nak diceritakan sebagai satu pengalaman nie...
kena lak semalam satlekan TAG cik Ieda
letak pulak pic baiti yg gemok giler tuhh...
(leh la tgok pic nyer)
so timbul rasa nak berkongsi rahsia & tpis..
maner yg boleh diambil untuk panduan
boleh ajer...heheh
tak salah....

Zaman Bujang @ Anak Dara

- time nie mmg la..dari ujung rambut sampai ujung kaki
baiti akan jaga...maklumla kekeke..
dan kalo nak tau berat baiti pada time nie la kan
antara 40 - 43 kg jerkk..
bukn nak menunjuk atau aper..
mungkin salah satu faktor nye adalah
sbb baiti nie memilih makanan
makan ikut selera..ader yang baiti suker dan ader yang tak
memamg memilih giler...

Selepas Kahwin

- Lepas jerk kawin...huhuh berat badan naik sikit
sbb time nie dok ngan mertua lamer...
kena lak mertua baiti nie suker masak
kalo masak semuer sedap2 belaka...
makanan yang baiti tak suker pun leh jadik suker...
yang tak pernah makan pun jadik suker...
my weight time nih 44 - 46kg
huhuhuh...

Kehamilan

- pada waktu nie...ofcoz la berat bdan kiter akan bertambah
kater berbadan dua kan...
di awal kehamilan...tak der la nampak sgt kenaikan yg mendadak...
tapi biler da masuk 5 - 7 bulan tue..
mak ai...selera makan bukan double...
rasa nyer berganda2....
sampai berat badan mencecah 68kg...
perghhh...heheh
sampai doctor suruh kurangkan makan
maner lehhh...heheheh..
sampai la nak delever my weight around 72kg...
can u imaging.. huuhu
lepas bersalin jerkk...
alhamdulillah...pantang ofcoz kena pantang betul2...
makan memang jaga...kena pulak time tue BFkan Sheena

Habis Berpantang

Ok to all Mommy...
i think this part i can share a few tips and my diet plan
3mnth after...terus start diet..even menyusukan Sheena
tah ler diet teruk2...
kalo nak tau...time nie baiti tak mkn nasi...
kalo mkn amik sikit jerkk atau jarang2
time nie baiti byk mkn lauk2...tue pun berpada...
pagi b1st roti/oat/sausage/eggs
(berselang2 ikut hari)
lunch...baiti akan amik lauk,
mcm ayam goreng ker, ikan asam ker, daging ker...
(mmg Jarang Amik nasi)
malam...kadang tue baiti tak mkn...
tapi kalo lapar..
baiti akan buat salad...tuna salad ker,fruits salad ker...
yang penting..byk2 minum air....
i tu penting tue...

so alhamdulillah hasilnyer
now my weight is 42kg...
Sheena already 10mth+
kekeke..maintain mcm anak dara...
kekek..tht y biler ckp da kwen n anak satu ramai yg tak cayer...
heheheh..bangga jup...
fakta nie...heheheh
(leh plan for the 2nd bby)
kekekekek

to all...
saper yang nak cuba..leh la cuba.
insyaallah berjaya...
yng penting bersungguh2..heheheh





Posted in | 10 Comments

HADIAH!!!!

Salam semua...
maaf la baru berkesempatan nak membelogkan diri nie..
huhuh..

baiti nak inform yang baiti da poskan hadiah2
CUTE SLEEPING BABY CONTEST
hari nie...
so mungkin esok atau lusa dapat lerk tue erkkk

walaupun hadiahnyer tak seberapa..
but i think it still useful..
insyaallah..

list nyer seperti dibawah
1- Mommy Azliza (Pos Laju)
2- Mommy Shakeymirza (Pos Express)
3- Mommy Ziratul Haslin (Pos Express)
4- Baby Aqeel Hadif (Pos Express)

sure pelik kan tgok pemenangnyer ader 4 org jerk...
sbb yang bagi email hanya yng ini sahaja...
tunggu gak sampai date line dier...still tak der gak...
huhuhuh...

ok all...tunggu erk hadiah nyer sampai...
dah dapat bagi tau erkkk...
tak dapat pun bagi tau ye....


Posted in , | 2 Comments

TAG again

nie TAG dari cik puan IEDA...
sorry ler Ieda darling...baiti busy tahap gaban lately...
janji hutang da selesai erkk...


1) Anda rasa anda hot?
tak kot..biaser bi
aser jerkk..
(kekekek)

2)Upload gambar2 kesayangan anda?



3)Kenapa anda suka/sayang gambar ini?
sbb nie pic baiti ngan my 1st little angle ...
(alamak gemok nyer haku time nie)

4)Bila kali terakhir anda tak puasa?

last ramadahn lerr..tue pun sakit bulanan...
huhuh

5)Lagu terakhir yang dengar?
da lamer tak dengar radio lerkk...
gi keje hubby antor naik motor...
biler nyer nak dengor radio...
huhuhuhuh....

6)Apa yang anda buat sambil selesaikan tag ini?
check oder...kekekekek

7)Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil dengan nama apa?

baiti ler..tue pun da sedap kan..hehehe

8)Tag lagi 7 orang tanpa rasa kekesalan..

saper erkkk....hmmm
open to all blogger mommy N freinds...
amik yerk TAG nie..

Posted in , | 2 Comments

Miela77 aksi diAidilfitri Contest


hmm...mengontest kan diri lagik nie...kekeke
support Mommy Miela77...
alang2 ader pic aksi di hari rayer ari tuh kan..
so aper lagikk...huhuh

nie dier aksi Sheena n her Daddy..
nie sesi Sheena mintak ampun ngan daddy..
aik Sheena ader dosa ker ngan daddy...
per ler...maner derr...syerp kan kecik lagi...
hehehe...

so mari ramai2 join er...


Apakah Syarat-Syaratnya?

Pertama : Uols perlulah menjadi follower Miela77 dan mesti add http://miela77.blogspot.com/ kat link kengkawan uols.

Kedua : Uols perlu copy banner diatas dan tepek kat entri dan sidebar uols dengan linkback ke blog daku.

Ketiga : Buat entri dan Uols tepeklah gambar Aksi Di Aidilfitri yang paling spontan dan cerita ttg aksi tersebut. Tak kisahlah aksi macam mana dan zaman bila janji spontan dan mencuit hati sesiapa yang melihatnya. Kemudian, beritahu daku kenapa uols perlu dipilih sebagai pemenang.

Keempat : Ceritakan apa yang uols tahu tentang Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal. Penceritaan yang kreatif akan meraih markah bonus.


Hadiah Tambahan


Kelima : Sekiranya anda membeli UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal bernilai RM57, anda layak dinilai berasingan dan mendapat hadiah tambahan bernilai RM40 yang berupa produk UK Antivirus dan Bio Aura. Hanya perlu nyatakan nombor track Pos Laju yang uols dapat semasa penghantaran didalam entri uols sahaja. Pada yang belum membelinya, uols boleh order dan automatik uols layak untuk dinilai bagi hadiah tambahan ini.

Keenam : Sila tinggalkan komen di kotak komen entri ini dengan menyertakan link entri uols dan email address.

Pemenang Pertama akan memenangi hadiah yang berupa:-

UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal Bernilai RM20

dan

Minyak wangi Auralife bernilai RM20

Pemenang Kedua akan memenangi hadiah yang berupa:-

UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal Bernilai RM20

dan peserta yang membeli produk kami bernilai RM57 akan layak memenangi kedua-dua hadiah yang bernilai RM40 dan dinilai berasingan.


Meh gandakan penyertaan uols sekarang...promosi RM55 untuk 3 botol 5ml termasuk poslaju dan layak memenangi hadiah bernilai RM40 dan layak juga memenangi hadiah yang ditawarkan diatas...lagi menguntungkan..huhuhu
Kalau sapa2 yang sudi sponsor hadiah, daku amat menghargainya memandangkan kesemua hadiah diatas adalah produk yang daku jual.
Contest akan berlangsung mulai 16.09.09 hingga 16.10.09 so uols ada masa nak snap gambar dan beli produk daku hehehee...
Contest akan ditutup tepat jam 11.59pm pada 16.09.09 ye...moh le kite...

Posted in | 2 Comments

ASSALAMUALIKUM

Fuhhhh..berhabuk blog nie..kekek
da lamer tak memblogkan diri...huhuh
to all mintak maaf ler kalo ader
pertanyaan lambat atau tak berjawab...
Baiti agak busy lately...

semua pemenang "CUTE SLEEPING BABY CONTEST"
baiti mintak ampun sangat2 lambat pos hadiah2 nyer..
bukan aper...1st sebab busy giler tahap gaban...huhuhuh
n 2ndly hadih2 baru siap ler...
so insyallah by next week baiti akan mula pos kan
semua hadiah kepada pemenang
maafkan saya erkk
(masih dlm bulan syawal nie..kekekek)

Posted in , , | Leave a comment

MamaTisya Duit Raya Giveaway


*STICKY MODE*

masih belum terlambat untuk daptkan duit rayer nie...
heheh...Mama Tisya murah hati nak berikan duit rayer nie..
huhu sape tak nak amik kesempatan nie kan...
dah ler besor panjang mak budak lak tue...
aper lagi nie la kesempatan nyer nak dapat duit rayerr..
heheh...

syarat nak sertai nyer amatlah mudah sekali
so mari ramai2 kiter rebut duit rayer nie..
kekekekekekek....

Syarat-syarat sgt senang & mudah :

1. Terbuka kepada smua blogger
1. Buat 1 entry & pastikan STICKY MODE sampai
14 oktober 2009
2. MamaTisya Duit Raya Giveaway (hanya tajuk ini yg diterima)
3. Add banner di atas di sidebar blog
4. Pastikan ada link MamaTisya (no link back will be disqualified)
5. Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM ORG
6. Sila tinggalkn nama & email
7. Hanya yang memenuhi syarat-syarat ini sahaja yg akan layak
8. Keputusan akan diumumkan secepat yg mungkin
Duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank nanti
Ok so this is my detail
Nama : Siti Nur Baiti Mohamd Silah

Posted in | 1 Comment

ATTENTION all!!!! (Pose time)

Assalamualikum...
kepada semua pelanggan2 SMOOCH..
SELAMAT HARI RAYA

perhatian semua...
SMOOCH bakal menyediakan satu ruang khas untuk semua
pelanggan & pengguna Koleksi SMOOCH sebagai tanda
terima kasih diatas kepercayaan anda dengan Koleksi dari SMOOCH..

Dengan itu SMOOCH memohon agar
anda dapat menghantarkan gambar anda
yg menggayakan Koleksi SMOOCH.
Kami akan Paparkan diruang khas itu nanti..
(it's time to pose my dear customer)

Anda bolehlah emailkan gambar 'pose Vogue' anda tue ke :-
36sisters@gmail.com

hantar yer jgn tak hantar....
tq

Posted in | 1 Comment

BIRTHDAY CELEBRATION!!!

HAPPY BIRTHDAYY.....
to Michelle, Raof,Boss,Baiti n Raymond
huhuhu...
Isnin lepas ader wat mkn2...
tak der la besor maner pun tp kira ok la...
oder cup cake..coz cian kat my admin girl Janice..
asal beli kek besor jerk mesti tak abis...
(kek mahal pun tak abis)
so tis time oder la cup cakes....

habis 40pcs...semua ckp sedap...
tq to "Angelicious cupcake"
(promote nie promote)
mmg sedap..heheheh...
nnt leh pder lagikk erk janice...

so meh la enjoy the pic nie..








Posted in , , | 7 Comments

"MOBS & Fashionista Mom Giveaway Contest"

Here another contest,
this contest from MalaysianOnlineBabyShope,
This time MOBS menganjurkan contest ni bersama Fashionista Mom
(Kira anjuran bersama la nie)
contest ni akan berlansung sehingga 16 Oktober 2009,
dan pemenang akan dipilih melalui random.org

So jom kita join ramai2...
(mengillakan diri dgn contest)

antara syarat untuk join contest ni :


1. Be MOBS (http://malaysianonlinebabyshops.blogspot.com) follower. Done

2. Blog about this contest with the title "MOBS & Fashionista Mom Giveaway Contest" (only this title will be accepted) Done
3. Make sure mention about MOBS (http://malaysianonlinebabyshops.blogspot.com) & Fashionista Mom (http://www.fashionistamom.com) and link it back (no linkback will be disqualified). Done
4. Put our contest banner on your sidebar with a link back to this contest page.
http://malaysianonlinebabyshops.blogspot.com/2009/10/mobs-fashionista-mom-giveaway-contest.htmlDone
5. Leave a comment here with your link page. Done

so simple kan contest nie...hadiahnya pulak sangat lah berbaloi - baloi
nie hadiahnyer...saper tak nak kan...semua pasti nak..

One (1) OiOi Messenger Diaper Bag in Pink Coral worth RM250




So A big thank you to the sponser :

My Image



Posted in | Leave a comment

“Cutest Baby in STROLLER“

MomBloggersPlanet organizing contest again
October 09 theme is “Cutest Baby in STROLLER“.

since when la baiti nie adicted with contest..hehehe
(i think since i have a baby kot..huhuh)
so what should i waiting for...
since have a baby that cute already for me...
(ok what puji anak sendiri kekekeke)

the prices was sponsor by:-





so here my cute lilttel pincess



IRIS HASEENA BT NOR AZIZEE
D.O.B : 13 December 2008

here the story about this pic..
actually my Hubby n i was not planning for this jalan2 time...
so we went to JUSCO Bukit Raja,
than found out got big Sale for baby & kids item...
in fact, at the same time i was looking for the new Stroller for Sheena...
finally found one, so Daddy bought it for Sheena n terus pakai...
while i still in a good mood for shopping..hehehhe
hmmmm.. My opinion about using stroller?
of coz one thing it was easy to me bring Sheena for outing...
(heheheh bkn malas nak dukung...senang sikt ibu nak shoopingkan)
so Sheena can sleep inside,play inside and
watch n learn all thing about world from inside her stroller...
right Sheena?


so for those mommy who was intrested to join this contest...
here the term & condition...
so come mommy we join this together...
hehehe...

just follow the steps below and you could grab one of the wonderful prizes.
  • Get a photo of your baby in his/her stroller
  • Write a blog post about this contest with title MomBloggersPlanet Cutest Baby in STROLLER Contest
  • Include your baby’s photo in the post and mention his/her name and date of birth.
  • Write about the STROLLER in the picture.
  • Write your opinion about using a stroller for babies.
  • Include a link to this contest page, PhotoBook Malaysia and AliceWonders in your entry.
  • Leave a comment here with link to your blog post

Here are the links that must be included in your blog entry.

MomBloggersPlanet contest page : http://www.mombloggersplanet.com/1613/cutest-baby-photo-contest-october-09/
PhotoBookMalaysia : http://www.photobook.com.my
AliceWonders : http://www.alicewonders.com

That’s all. Easy, right?

Terms & Condition

  1. This contest is opened to Malaysian babies 0-3 years old at the time of entry.
  2. Picture should be current or less than 1 year difference from the actual age of baby.
  3. You can post many pictures in one entry but should not compile them together. Please post each picture separately to make judging easy.
  4. Entry must be submitted by a parent, legal guardian or close relatives (can enter for child, sibbling or cousin).
  5. Entry can be in Bahasa Malaysia or English.
  6. Contest starts from 1st to 15th October 2009
  7. By participating, you expressly consent for your particulars, entries and photos to be posted on MomBloggersPlanet.com.
  8. The Grand Prize and First Prize winners will be automatically qualified for the 2009 Cutest Baby of the Planet contest.
  9. MomBloggersPlanet will select the winners
  10. AliceWonders and PhotoBook Malaysia will handle the prizes delivery to Malaysian address for free. Any delivery outside of Malaysia would have to be chargeable.
  11. Judge’s decision is final and no correspondence will be entertained
  12. Winners will be announced on MomBloggersPlanet.com and also will be contacted via email.
  13. MomBloggersPlanet.com reserves the rights to change, amend, delete or add on to these Terms and Conditions without prior notice to you and shall become effective on such date as determine by us. You agree to be bound by such amendments.
  14. MomBloggersPlanet.com reserves the right to cancel the contest at any stage, if deemed necessary in our opinion, and if circumstances arise outside of our control.


Posted in | 12 Comments

AND THE WINNER IS !!!!

SALAM semua...
yang dinanti2kan...
kini diumumkan pemenang bagi

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST "

adalah

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Name : Muhammad Hariz Aazad
DOB : 21 Februari 2009
POB : PUSRAWI
Nama Ibu : Zaza Abdullah

tahniah kepada pemenang...
pls wat special entry about this k..
dan juga emailkan details
nama penuh,alamat, semuer erkk..
bYt269@gmail.com
before 8 Ocbtober 2009

tahniah sekali lagi kepada pemenang

dan terima kasih kepada semua peserta yg telah menjayakan contest nie...
insyaallah kiter jumpa lagik....


Posted in | 16 Comments