Followers

Archive for September 2012

Dimana ada kemahuan disitu ada jalan...


Wah, lama dah tak 'Update' blog.. :) hari ni ada masa boleh curi sikit, so Baiti type laju2 errk...
Apa story nak share.. haa.. Rasanya semua dah tahu yang Baiti sekarang sedang rancak menjalankan Biz.. Biz apa? ALPHA LIPID SD2.. siapa yang follow Baiti di FB mesti tau pasal ni.

64kg sebulan.. x percaya sila cuba :)

Alhamdulillah, sejak mulakannya rezeki x pernah putus.. order sgtlah banyak.. sampai x menang tangan dibuatnya.. terpaksa curi masa untuk lari ke Opis (NZ New Image) di Midvelly utk amik stock..
bulan ini merupakan bulan ke-4 Baiti dalam biz nie.. Jujur Baiti bagi tahu, dah banyak biz yang baiti cuba buat n nak buat tp semuanya memerlukan modal yang besar.. Tetapi dengan Biz ini Baiti hanya bermodalkan RM60 (sebangai yuran pendaftaran keahlian) Baiti dah boleh mula buat biz dengan menjual produk dari Syarikat. Dan Alhamdulillah dalam sebulan Baiti dapat capai target utk pergi ke 'Next Level' Dari ahli biasa ke 'Level SUPERVISOR' dimana di level ini Baiti akan terima 25% komisyen dari setiap produk yang terjual.. Banyak tue 25% :) Biz nie memang x susah, senang shj semuanya menerusi online Blog & FB.. Cuma perlu ambil masa 30minit - 2 jam sehari shj.. Baiti buat secara Part Time tau.. :)

Masuk Bulan ke-2, rezeki bertambah lagi.. Repeat order, new customer membuak-buak masuk untuk buat order.. Pengguna dah mula bijak membuat keputusan untuk membuat pelaburan terhadap diri sendiri. Mana tak nya.. kalo seminggu boleh turun 2-5kg, sebulan dah berapa kg pulak yang turun kan.. Memang x dapt dinafikan, ALPHA LIPID SD2 ini memang terbukti keberhasilan & keberkesanannya.. Dari income bulan pertama yang Baiti dapat hanya RM300 skarang dah dapat almost RM2k.. banyak beza tue.. :) kira dalam sebulan Baiti dapat 2x Gaji la... Hujug Bulan (Gaji Makan Gaji) & Tengah bulan (Komisyen dari NZ New Image).. suka suka suka

Ini income bulan ke-2 saya :) alhamdulillah..

Jadi kepada mereka yang sedang mencari jalan untuk menambahkan pendapatan (side income) boleh lah mencuba biz ini.. Mudah sangat2, Modal pun x perlu besar2 sangat, hanya RM60 shj dah boleh menghasilkan pendapatan ribu-riban dalam sebulan.. Rugi kalau x mulakannya sekarang, kalau x sekarang bila lagi kan... Ini lah masanya untuk ubah kehidupan kita, Saya dah, anda semua bila lagi... Nak tahu lebih, details boleh Call/SMS/WhatsApp Baiti 017-3653902.. kita leh set appointment n set down together2.. :)


Posted in , , | Leave a comment