Followers

Archive for September 2011

Raya 2011

Ohh...Dah Nak masuk minggu ketiga shawal da..
Sekejup sungguh masa berlalu...
Masih sempat lagi untuk baiti mengupdate Raya Story utk this year kot..
Tahun nie Kami sekeluarga x kemana2 pun..
Sebab parents baiti semua ada disini..
so kira this year raya kat sini ajer lah nampak nyerr...
Parents baiti pun malas nak balik kampung sebab kebayakan
saudaramara menetap katSelangor & Kuala Lumpur jerkk...
Tahun nie juga keluarga sebelah mertua baiti pun x balik ke
kampung halaman mereka jugak..sebab mak mertua baiti menjalani
pembedahan di bahagian lutut..So memang confirm x leh
bergerak kemana2 la..Doctor suruh rest kt umah ajerr..

Setelah bergelar ibu beranak dua nie
x pernah ader pic baiti dgn anak2..
hehehee..kira photo nie la yg pertama...
hahahaa...


Kami sekeluarga..Tahun ini (2011)berempat ..
bertemakan Pink...
Sheena umur 2thn 8bln & Haiqal 8bln


  Nie Pic Raya 2010..Tema Blue/Green..
Sheena umur 1thn 9bulan


Raya 2009..Tema Soft Purple..
Sheena 9bln..


Mula dgn hari raya pertama, baiti beraya di sebelah keluarga
husband dulu di Seksyen 17, Shah Alam..
Suasana sederhana ajerr..yer la kan Mak mertua baiti x sihat lagi..
so agak biasa2 ajer la..
Sampai la Raya ke-3, Raya ke-4 baiti da balik Subang da,
Petang Jumaat tue ader buat family
gathering sikit untuk sanak saudara terdekat..
oh ramai jugak la yg dtg ke rumah...
And followed by the next2 day..berjalan2 la ke rumah
saudar & teman yg ada buat Open House..

Org yg paling seronok kalau raya2 nie siapa lagik kalo bukan :-

 Haiqal..

&

Sheena...


Bayak diorg collect duit raya...itu yang pasti..hehehe...




Posted in , | Leave a comment