Followers

Archive for June 2011

Kakak & Adik


Nak update kisah dua beradik nie..skrg haiqal dah berusia 6bln 4hari..
Sheena pulak 2thn 6bln..adik da pandai menerap yg kakak lak dah banyak cakap..
leteh ibu nak menjawab..hehehe
Kakak ngn adik dah ok...skarag kalo kakak bangun dari tidur jerk sure cari adik..
kalo tgok adik x ader menangis mcm org mati laki...
Adik lak dok perhatikan ajer gelagat kakak...kakak melompat,terkinja2, menyanyi2
sure adik suka & ketawa terbahak2..(mcm nye lawak benor kakak tue kan)
Isssyyhh...apa pun baiti bersyukur sgt2 dikurniakan dua zuriat yg sihat & cergas nie..
Hilang penat ibu balik kerja tgok gelagat dua org nie...

so nie photo2 untuk di kongsikan bersama

 Adik & Kakak


 Play together... tp kakak kedekut x kasi usik basikal dia


 Time nie haiqal 3bln...


baca buku sama2 ...


gelagat dua beradik nieee...sheena da pandai main dgn adik..

Posted in , , | 2 Comments

Undilah Kami!!!


Salam...baiti mulakan update kali nie dgn memohon undian dari korang2 semua..
Contest pertama join untuk tahun 2011..hahaha ci ker (achi ajerr)



(ini lah dia photo yg dipertaruhkan)

Macam mana nak Vote...Mudah ajerr..korang perlu ikut step kat bawah nie..

1- Korang kena 'Like' Page nie Alicessa baby house

2- Pastue 'Like' photo kami disini

Done...mudah ajer kan...
kalau korang nak join pun boleh senang ajer..post kat Wall Alicessa baby house ajee...Sooo
Mudah kan...so aper lagi undilah kami & join sekali...hahahaha


Posted in | Leave a comment