Followers

Archive for March 2011

Update sesawang yg dah bersawang!!!


Lama betul baiti x update blog....naik berhabuk umah nie jadinyer...
Sekarang nie baiti busy sikit dgn kerja baru...OHHh...sure ada yg nak tau kerja apa la yang baiti dok buat 
sampai sibuk sangat tue erk?...Actually baiti dah mula berkerja semula...makan gaji balik...hahaha...
setelah setahun menjadi suri rumah sepenuh masa...so kali nie nak kerja balik la...
tak leh la x kerja...bukan x nak jaga anak2...tp bila pikir2 balik, ishhh...anak lak dah ada dua nie...
so kena lah juga berkerja....lg pun dah biasa kerja makan gaji...hujung bulan da tentu nyer duit masyukk...
hehheheheeee....

Nak update pasal my Little Boy yang skarang dah masuk 3bulan 6 hari dah nie...
wahhh skrg dah pandai mengereng dah...ajak org bersembang ajer dgn dia...tah aper yg di sembangkan pun x paham lerkkk....bahasa baby...kekekeke!!! asal malam jerk da susah nak tidor...sian ibu berjaga malam la pulak...siang nak kerja dah mengantok kat opissss...heeyyy haiqal....
 Sheena with Haiqal

 Hellooo....my name is Sheena...;)

Sy yg da pandai berposing...Muuaahhhh!!!

Yang kakaknyer lak...pantang lepa....asyik kaco adik jerkkk...suapkan susu adik la biskut la nasi la...issshhh notty sungguh Sheena nie....best part is...sheena curi2 isap puting adik dia....sampai menyorok blakang pintu or bantal...konon nak cover la x bg org tgok dia buat aperr...tapi ibu nampak jugakkkk!!!! hahahaha

i think until here kot story mory yang nak dikongsikan...Nanti kalo ader kesempatan lagi
baiti akan update u'oolllzzz the new story k....seeee  yaaaa!!!

Posted in , , | 1 Comment