Followers

Archive for July 2012

Not Just A Diet, Berbaloi-Baloi



Sesiape yg nak order ALSD2..Sila berbuat demikian yer,takkan asyik nk tgk testimoni lain jer yg kurus..Sendiri bila lagi.Ramai yg tanya pada saya knpe mahal erk?Kenpe produk nie mahal sbb produk nie di dtg kan khas dari Ladang terbaik iaitu dari New Zealand.Pendek cite barang ALSD2 nie diimport dari New Zealand..Mengandungi susu kolostrum awal lembu yg terbaik selepas susu IBU.Formulasinye diperbaharui 2XX LEBIH HEBAT dari produk yg lama SD2.Ditambah dgn Extract Green Tea dn Fiber.Baik utk antibodi kita dan yg penting ianya selamat...Ini lah mase yg sesuai utk kita berdiet."Berdiet Tanpa Lapar" yer.Jgn lapar,Lapar hanya membuatkan kita rase nkmkn byk dan metabolisme kita jadi lebih rendah....Insyaallah sya berikan terbaik utk pelanggan2 saya.So jgn lupe beli package byk kelebihan nya..PM/CALL/SMS BAITI 017-3653902
Bukan saja berjaya membantu ramai mereka di luar sana menurunkan berat badan dengan ALPHA LIPID SDII, beberapa business partner yg baru menyertai kami sejak ALPHA LIPID SDII ni dilancarkan 12 Mei 2012 telah mendapat income masing-masing pada hari ini, 12/7/12. Ni antara contoh income bulan ke-2 dia menyertai kami. Not bad, huh? Jangan lupa bayar zakat, ya!
ANDA BERMINAT SERTAI KAMI SEBAGAI PENGEDAR? PM/CALL BAITI 017-3653902 Sekarang!!!
 
 

Posted in | Leave a comment

ALPHA LIPID SD2 @ TV3





Wowww!!! Bakal meletop dipasaran...sebelum nie x der buat iklan besar2ran di media pun org ramai order...inikan bila dah buat iklan besar2an minggu depan!! ohhhh confirm meletop n bertambah ramai yg order nnt...jd sy memerlukan agent di seluruh Malaysia... jom kita buat side income sama2...Rugi x rebut peluang sekarang!! x perlu tunggu lagi!! berminat utk jd agent PM /CALL  017-3653902 saya cepattt!!

Posted in | Leave a comment

From XXL turn to M - SD2 ALPHA LIPID



Siapa yg x nak bila dulunya XXL bertuka kepada M...
Akk nie dah berjaya capai impiannya...yng juga impian setiap wanita didunia...Nak kelihatan cantik, Menarik yng semestinya 'The Bomb' gitu...tambah pulak dapat kelihatan menarik n tertarik dihari Raya & Hari Bahagia...

Rezeki di hari pertama Minggu baru..Alhamdulillah Rezeki Anak2 untuk Raya nnt, SD2 ALPHA LIPID penagannya mmg terbukti hebat..Terbukti okeh!!! Semua client sy yg juga pengguna SD2 ALPHA LIPID juga menyatakan ianya hebat!! Mereka boleh berdiet tanpa perlu menahan selera makan atau BERLAPAR!!! Dan percaya atau tidak yang sy mulakan Biz ini hanya dgn Modal yg rendah sgt2..Biz juga mudah semuanya melalui online N FB shj..1bln shj sy dpt 'archive the target'..anda apa tunggu lg..berminat nk cuba SD2 ALPHA LIPID & buat biz ini mcm saya boleh CALL/SMS sy Baiti 017-3653902... 
Jom sama2 buat duit RAYA!!


Posted in | Leave a comment

Agent/Dealer diperlukan!!!

 ASSALAMUALIKUM!!!
Sebelum mahu memulakan diet ALPHALIPID SDII, tanya dulu pada diri anda. Bersediakah anda untuk memiliki tubuh badan yg langsing secara sihat dan selamat?Anda perlukan SEMANGAT yg TINGGI dan DISIPLIN sbg kunci utama utk menurunkan berat 2-5KG seminggu. Sekali lagi saya ingtkan, ALPHALIPID SDII BUKAN UBAT, tetapi MAKANAN TAMBAHAN yg MEMBANTU mempercepatkan usaha diet anda dengan mengaktifkan proses pembakaran lemak. Insyaallah anda akan dapat mencapai berat badan ideal spt yg diimpikan dengan bantuan ALPHALIPID SDII. Pastikan pelaburan anda dengan ALPHALIPID SDII berbaloi:)

Dptkan harga istimewa ALPHALIPID dan FREE GIFT dari saya sebelum terlambat:)
PM/CALL/SMS BAITI 017-3653902

Masa mula2 nak buat biz nih, rasa mcm susah sangat..iya lah mana2 biz pun perlukan modal kan..tapi alhamdulillah, dengan bantuan rakan2 seperjuangan i dapat capai terget dalam 1bln shj tanpa modal yg begitu besar..
kalau i boleh sure u all pun boleh..Haaa Bulan Puasa kan nk dekat dah ni..sure byk pebelanjaan diperlukan utuk persiapan perayaan tahun ini kan.. Alhamdulillah Rezeki anak2 saya menanti di bulan yag penuh keberkatan tu nnt..semua hanya perlu dilakukan denga usaha yg kuat shj..Jom, Siapa nak buat side income + Duit Raya nih!! Kami memerlukan Agen/Dealer di kawasan anda..PM/CAL/SMS Me Now BAITI 017-3653902

Untuk buat tempahan & mendapat info tentang SD2 ALPHA LIPID ini pun boleh PM/SMS/CALL BAITI 017-3653902
 
 

Posted in , | Leave a comment