Followers

Saya Menang Motor!!



Wahhh!! Gempak Title Post...hehehe x der lah mana menang motor...

Kisah ni dah lama..tp baru nak update hari nie..hahaha..sibuk memanjang dgn kerja kat office lg, kat rumah lagi..phewww..Alhamdulillah, Rezeki this year Sheena & Haiqal will celebrate their birthday together with the theme..Maknanya this year celebrate besar-besaran lah sikit.. Sebab Sheena menang contest di FB..Alhamdulillah, penat jari Ibu dok invited friend supaya 'Like' Photo Sheena bebaloi..
Sheena menang 1st Prize..so teramatlah berbaloi..



Terima Kasih yang x terhingga kepada pengundi-pengundi yang sudi melayan PM Ibu mintak Vote anaknya ini..hehehee..Sebagai membalas jasa mereka, anda dijemput hadir ke majlisnya nanti ya..
Tarikh tak tau bila lagi..sedang didalam perangcangan.. Insyaalah bila dah ada tarikhnya nanti Baiti akan invite mereka-mereka yang membuahkan kemenagan ini...wahhh ayat!! hehee

Terima Kasih 


This entry was posted in , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Saya Menang Motor!!