Followers

Oh!! Haseena (Contemporary)



Dah lama nak buat jualan online.. hinggakan user id & password online shop yg lama tue Baiti dah lupa..
Boleh x mcm tue.. Last 2 month Baiti ada create another online shoppe baru..
this time Baiti nak ketengah kan lebih banyak koleksi selain dari tudung.. 
Ini termasuklah pakaian wanita & Kanak-kanak, accessories dan sebagainya..

Dan yang paling utama, kali ini koleksi tudung Baiti akan sediakan semua jenis saiz dari size S hingga lah XL
x lupa jugak untuk kepeluan Haji & Umrah..

Antara koleksi untuk kegunaan Hajji & Umrah adalah seperti Mini Telekung dibawah.


Mini telekung ini juga sesuai digunakan utk kita kaum hawa nie semasa bercuti atau dalam pejalanan..

Oh!! Haseena (Contemporary) juga menyediakan koleksi Tudung dari pelbagai jenis corak,
design & meterial (Kain) yang pastinya memuaskan & berkualiti.


 
Banyak lagi koleksi untuk kali ini, kena lah kunjunggi Blog 
untuk melihat lebih lagi koleksi yang disediakan.
yang pastinya menepati citarasa semua..insyaallah

Jom lah ramai-ramai shopping di Oh!! Haseena (Contemporary)
ada 'discount' menarik menanti... moh shopping moh...



This entry was posted in , , , . Bookmark the permalink.