Followers



Oh!!! Now ini drama siri yang palaing aku minat sagt2 selepas 'Nur kasih'
Yang penting..laki aku pun terjerbak sekali dok follow citer nie...hahahahaa
Memang kena sgt gandingan pelakon utama nya dalam drama nie...
Pelakon baru pun x kurang hebat jugak....x kekok or follow skrip sgt...
Memang naik bulu roma bila tgok part2 Elly & Ira sgt2 lah hidup tahap sehidup2nya...
sampai aku rasa nak gayang2 jerk Elly tue...hahahahaha
Apa pun citer nie mmg wajib la korg tgok utk dijadikan tauladan & contoh...
seburuk2 mana pun seorang ibu tue dia tetap la ibu kita sampai akhirat tau...
Mati kita nnt pun dia sebut nama mak....
sooo x sabar aku nak tunggu hari selasa...copat sikit....
hahahaha

Jom layan Soundtrack Drama nie...
actually lagu nie dinyanyikan semula oleh mamat Azfar nie...
penyanyi asalnya adalah Nadia Aqilah Bajuri


This entry was posted in . Bookmark the permalink.