Followers

CONTEST : SIAPA COMEL?



Menjoinkan diri ngan contest lagik...
kali nie Ibu Sheena lak masuk..
(asyik Sheena jerk)
kekekekekeke....
maner la tau kalo ader rezeki Ibu nyer nie kan...

contest Anjuran NorLaila...
Contest nie agak unik n best gak...
pasal kat contest nie semua photo2 lamer yg di pertandingkan...
soo ala-ala oldSkool Memorie la...
huhuhuhu...
Agak jenuh gak mencari pic lamer2 yg sesuai..
last2 alhamdulillah jumpa gak satu...

nie dier...
jeng jeng jeng

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Nama : Siti Nur Baiti Binti Mohammad Silah
Tarikh Lahir : 26 September 1983
Lokasi kejadian : perkarangan umah opah kat
Bt.8 Lekir, Perak

nak cerita skit cerita disebalik gambar nie...
(padahal maner la aku dok ingat aper jadik time nie kan kecik)
mengikut cerita Mak..gambar nie amik maser Wan Chu
baru beli Kamera...so aper lagi..do melaramkan la anak saudara dier nie..
ader la 4 pasang baju dok laram kat depan umah opah
yg penuh dgn pokok2 bunga yg cantik2..
heheheh
(ader ruper Sheena ker)
kekekekeke...
kater anak ibu kan..

so kepada yg berminat leh la tgok syrt2 seperti dibawah ni yerk..
Nostalgia nie..harus masukkk...



Terma&Syarat :

** Terbuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang menetap di Malaysia mahupun luar negara.
** Lahir pada tahun 1992 atau sebelumnya (17yrs and above).
** Publish gambar perseorangan ketika belum berusia setahun di blog masing masing. (Sehari-12bulan)
** Sila edit gambar tersebut, letak awan atau bulat yang dalam ada teks atau dialog.
** Edit tak payah canggih canggih. Dilarang letak effect okeh. Cuma letak teks sahaja tapi harus kreatif.
** Sertakan nama penuh, tarikh/tempat lahir dan penerangan ringkas mengenai gambar tersebut.
** Letak link entri ni dan ajak la sesapa sedara mara untuk join.
** Tarikh buka : 10 November 2009
** Tarikh tutup : 17 Disember 2009
** Pengumuman keputusan : 25 Disember 2009

Penyertaan unlimited. Sebab i tak target ramai nak join.
Mesti tak ramai yang rajin nak cari gambar masa baby, nak scan lagi.
So sapa yang ada, jemputla join.
I buka ni masa orang lain dah habis final dan balik bercuti.


Kalau rajin, mintak la kat mak gambar masa baby dulu.

Tinggalkan link entry tersebut di sini.
Tapi sory kalau i lambat reply sebab sedang/akan final dan bercuti.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

5 Responses to CONTEST : SIAPA COMEL?

Noorlaila Mohamed Nor said...

orait kak!
diterima
cuma yg anjuran tu
mummy noriza?
erk nama sy laila
dan sy belum mummy lagi
huhu

Naz-Segalanya disini said...

ha a lah baiti..salah organizer ni..takpe..boleh btolkan..nak msuk gak tp gmbr gmbr masa baby kat kg lah

mama zharfan said...

pic i masa baby i duduk atas riba my sis, boleh tak i crop pic tu so that nampak i sorang ajer...qualified tak? tu ajer pic masa baby yg i ada dlm simpanan...yg lain2 kakak buat ilang...sedihnyre..

Baiti @ Mizz Zizee said...

hahahahahahahahahahah...guling guling...
sori ler laila....kekekekeke...da betul kan da...belom mommy lg erkk...
aduih lawak lerr...tue la excited sgt nie...kekekekek

Noorlaila Mohamed Nor said...

huhu xpe kak
benda kecik je
:)