Followers

Long Time...

Hari nie tak tau la kenapa begitu membosan kan..ahahahah
da lama tak update blog nih...last few days mmg tak der maser langsung nak mengupdate aper tah lagik nak check mail pun.. hahahahah...Sheena lately meragam skit ...tak tau la aper sal...mungkin dier da rasa lain kot...(da besar)..so dier pun da kurang nak tidor siang...mlam pun tido tak lena sagt...hahah..well, have to face it...this is about life kan...semua nih pengalaman...
Mlm tadi sempat gak berjalan2 kat Uptown Shah Alam tu...huhu..da lamer tak per...dah lain dahh ehh... byk dah perubahan kat situ...makin happening lak...Bwak Sheena skali sian dier...da la panas giler mlm tadi...sampai nak balik tido pun meragam...huhu..(Shian anak ibu ehh..)well cuaca lately tak tentu sgt...kadang ok...sejuk jerkkk kadang tuh panasss...huhu..
chaowwww

This entry was posted in . Bookmark the permalink.