Followers

Mari Mebeli & Beramal


Assalamualikum semua, Disini Baiti ingin memohon jasa rakan2 Follower semua untuk Share kan apa yang Baiti akan poskan di entry ini. Semua sedia maklum tentang penderitaan yang dialami oleh Kanak2 di GAZA. Di atas keperihatinan ini Baiti dan juga Rakan2 Seperjuangan didalam Biz ini bersepakat akan membuat jualan sambil mengumpulkan dana untuk disumbangkan ke 'Tabung Aman Palestine'. Diharapkan dengan subangan ini serba sedikit dapat membantu mereka mendapatkan ubat-ubatan, pakaian, & bahan Binaan dan lain-lain seperti yang di war-warkan oleh Tun Mahathir Mohamad semalam, semasa perjumpaan tergempar badan NGO itu. Jom amalkan gaya hidup sihat & langsing sambil beramal.
"Save The Childrens Of Gaza"


https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599844_285210131598179_1673692884_n.jpg

PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!!

Promosi Penghujung November KINI BERMULA!!!
Jom Sihat, Kurus & Langsing Tanpa Perlu BERLAPAR?
Turun 2-5KG dalam masa Seminggu sahaja..
Jom dpatkan ALphalipid Sd2 sekarang!!!

PROMOSI BERMULA HARI INI HINGGA PERTENGAHAN 15th DECEMBER 2012

sbg tanda keprihatinan bg membantu meringankan penderitaan yg ditanggung rakyat Palestin,RM1 bg setiap tin ALPHALIPID SDII atau Produk lain yg anda beli dari Baiti sepanjang PROMOSI ini akan disalurkan ke tabung Aman Palestin.Mudah2 an Allah memberkati sumbangan kecil kita ini,Insyaallah.

PM/CALL/WhatsApp 017-3653902 (Baiti)

This entry was posted in , . Bookmark the permalink.

One Response to Mari Mebeli & Beramal

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)