Followers

Chinta Hati Saya..

Lama betul dah baiti x update blog ni..apa yer nak update? hmmm.. Bukan x ingat rakan2 follower sekalian tp keadaan skrg yang dah mula bekerja balik + 2 yg terindah nih ada so masa tue dah jadi  terhad sangat2..mana x nyer siang kat office mlm ngn keluarga..hujung minggu aper lagi habiskan masa sepenuhnya dgn keluarga lah kan...

Update terkini - Sheena dah masuk 3thn 3bln dan Haiqal dah masuk 1thn 3bln..yang si'Daddy' dah dok hint nak lagi seorang..hadoi rasa mcm baru jerk beranak semalam...letih berjaga mlm x habis lagi nih...hmmmm releks dulu erk daddy...kasi ibu rest cukup2 dulu..



Sheena - Makin hari makin cerdik n bijak..dah mula buat latihan pra-sekolah..x padan ngn umur ibu dah ajar dier buat..huhu..skurang2nya sheena diberi pendedahan awal tentang alam persekolahan..yer la kan, tahun depan da nak hantar ker Pra-Sekolah..so kena lah bagi dia tau apa yg ada di sekolah tue..hakikatnya Sheena memang suka dgn buku n x sabar nak masuk sekolah..

ini hasil kerja Sheena (tulisan jerk x cun)

Haiqal - Alhamdulillah..dah boleh berjalan dgn laju sekarang..cuma kena pantau sebab Haiqal suka panjat-panjat..biasa lah budak lelaki..Haoqal pun suka dgn buku..yang bagusnya buku dia pegang x pernah terbalik..in fact bila kita terbalikan buku tue dia akan betulkan balik..cuma Haiqal mcm lambat berckap sikit..Now perkataan yg boleh dia sebut dgn terangnya adalah 'Car'.. And sekarang dah pandai tgok ibu cantik2 pakai baju cantik jer dia dah mula risau, mintak dukung (budget takut kena tinggal la).



 Mcm ini lah hari-hari (haddoi)

Setakat ini dulu update untuk hari ini..insyaallah kalo berkesempatan nnt akan baiti updatekan lagi..

This entry was posted in , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Chinta Hati Saya..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pandai dia menulis :) my nuha pun skang sejak masuk taska nampak perubahan dia.

Baiti said...

e.L.i.s.s.m.i.e : tue lah kan.. kena gak didik dari awal nih..dear tuh pun ader tercicir huruf dia x tulis..biler baiti tegur dia ckp 'tuh dah ader dah' hehehe..

saffiya_aleesya @ echa said...

yang si kakak mulut ternganga tu nape kak?? melalak ker hehehe

Baiti said...

saffiya_aleesya@echa : melalak la aper lagik...tuh adik pujuk..hehehe