Followers

Aktiviti hujung minggu


Cerita yang dah berminggu berlalu..baru berkesempatan untuk mengupdatenya...
Adala dalam 3 minggu yang lalu (alah senang ckp bulan lepas la)
Kami sekeluarga (my husband site) telah dikunjungi oleh pakcik (adik my MIL) from singapore..
yang best nyer abis sorg satu basikal dibelinyer termasuk la sheena...sib baik haiqal kecik lg
kalau x sure dapat satu gak..kekekekee

So the next day Atok Khalid nyer pun ajak la gi bermain-main kat extreem park seksyen 13 shah alam..
boleh tahan gak la, ramai jugak yg membawa keluarga masing2 untuk mengadakan aktiviti di sana..
apa lagi angkut la basikal naik kereta atok khalid..hehhee..yang lain dgn kenderaan masing2 la..
Sheena cepat sgt belajar...baru beberapa jam naik terus da pandai...cuma sheena x leh nak kayuh sampai
abis la sbb basikan tue terbeli yg besar...but x per leh tahan lama sampai shena besar..

so here the activity yang sempat baiti snapkan..

 Muka sheena dah kepenatan kot!!


 Haiqal lak melayan diri sendiri.. :)


 Eceh...dah terer la tue main lepas2 tagan lak..


 Muka adik yang dah mula bosan..


Scooter pulakk...with atuk khalid.


This entry was posted in . Bookmark the permalink.

2 Responses to Aktiviti hujung minggu

Ulatbulu said...

Nice blog :D


folback ~~
http://hiphiphu.blogspot.com

Nur Saina (AntooUngu) said...

comel je, hehe btw sudah follow blog ni.

jom sggah cni plak =)

http://antooungu.blogspot.com/