Followers

RAYA 2010 STORY MORY!!!


Dah seminggu berlalunya Syawal...pergghh cepat jer...
rasa mcm baru jerk 1 syawal...
Raya tahun nie sambut sederhana ajerr...mcm biasa lah...
kalo lebih pun semua utk anak dara aku si Sheena...
Baju raya berpasang2...kalah ibu & daddy...huhuu
Tahun nie Theme raya adalah biru...
  
 Rumah Biru!!!
Tadaaaa...sedondon kerrr!!! hahahaha...


 Org beraya salam Sheena sibuk tadah tangan baca doa...


 Bermaaf-maafan...


 My family...


 Dah bertambah ahli...tahun depan tambah lagi...hahaha!!


 Sempat lg mkn honey cornfleks si sheena niee...


 beraya di rumah 'Wan Chu'..Sheena senyum pandang maner tuee...addoiii


Raya tahun nie sepatutunyer beraya sebelah Hubby di 'Singapore'...
tetapi atas beberapa Faktor so x dapat lah beraya disana tahun nie...
Beraya di Kampung aku di Sitiawan & Gerik, Perak ajerrr!!!
Tahun nie x ramai beraya di Perak sbb semua beraya sebelah suami masing2...
Walaupun x ramai namun tetap meriah okeehhh!!!
1st Day raya di Sitiawan, pagi tue hujan renyai2..sejuk jerr..
Lepas Solat Raya bermaafan & melantak lerkkk!!!
Tengahri terus keluar berjalan ke umah saudara mara sampai la di petang hari baru balikk!!
letih tapi seronok...


Hubby yg debab...

Aku yg tembam...hahahaha!!

Sheena with her Bottle....nak tido mesti munum susu dulu...


2nd day raya..bergerak pula ke Kampung belah my Abah di Gerik, Perak..
x jauh pun dari Sitiawan ke Gerik ambil masa dlm 2 jam shj...
Berhenti di Kuala Kangsar, beraya ke rumah Abang Ipar Hubby...
perkena Laksa Kuala...terbaikkk woookkk!!! then makan lak nasi ayam SIL yg buat...
Then sambung semula perjalanan....
sampai ajer kater terus buat hal...aper tah yg pecah aku pun x tau...
tapi berasap gak la kater dibuatnya...huhuhu..

Me, Abah & Sarah...
Sheena yg teruja tgok aper tahh!!!
  

With her cousin ..sis Amnar..


3rd raya...Family day belah my dad nyer family...
meriah gak la..walaupun x seramai n meriah mcm tahun lepas...
but this year berlainan sikit sbb my mak long sakit...
so buat sederhana ajer...yang penting ader tahlil & bacaan yasin...
bagi kesejahteraan kesihatan mak long...

Kami terpaksa stay kat Gerik lama sikit..sbb aper..
sbb menunggu kereta diperbaiki...waahhhh!!!
agak jenuh gak menunggu siap..sbb kat saner susah nak dpt part kereta...
kata hulu...semua main order dari Ipoh & Sg.Petani...

Alhamdulillah Akhinya kami selamat sampai rumah...
Risau gak kereta buat hal tgh perjalanan ker aper ker...
sbb x repair betul2..repair buat lepas balik jerrr...
So..da sampai sini..terpaksa la Hubby aku kuar lagi byk duit2 nya utk repair
buah hati dia...hahahahaha...lari budget teruss...

Apa2 pun...Aku seronok sgt raya tahun nie dgn kuluarga aku...
huhuhu...alamatnya pas nie 2 tahun lagi la aku leh dpt beraya ngn keluarga aku...
confirm pas nie beraya belah Hubby lak...huhuhuuu...x per laaaa...
beraya kat maner pun x per...yg penting suasana yg berbeza tue adalah satu
kenagan manis dlm hidup kita kan....

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin
Saper ader open house jemput la errkk..kekekekeke


This entry was posted in . Bookmark the permalink.

4 Responses to RAYA 2010 STORY MORY!!!

KSWSK said...

selalu mmg kan..time nak raya or time jln2 raya kete sure nak wat hal...

Baiti said...

tue la pasal....tahun nie ader jerrr!!! ishhh sabor jerk la...alhamdulillah selamat semuanya...risau gak!!! huhuhuhu

Aleyn said...

Cantiklah tema kaler u, biru laut..lembut sangat

Haseena's Collection said...

tq aleyn...next year aleyn leh wat...hehehe