Followers

MINGGU MAKAN!!!


Baru ader masa nak memblog...
Citer last weekend yang baru aku nak citer ngan korang2 semua..
Start dari Jumaat Malam sampai la hari ahad malam..
3 hari 'Melantak' aku...wahhhh!!!

Maner x nyer..Jumaar balik umah MIL sampai2 jerk 
BIL aku ajak makan kat Port Klang...Seafood beb!!!
Tersenyum aku sampai ketelinga...
Malam ini leh makan kenyang2 & tidur lena...
Sesampai di Port Klang (tempat yg biasa BIL aku gi mkn)
Order mcm makan 6 org..padahal berempat ajer!!!
Menu : Ketam Masak Chili bertelur, Butter Prawn, Bamboo Lala, Sotong Goreng dgn telur kuning masin (sedap weehh), Abalone masak Ouster source with mushrooms & asparagus, Udang Lipan Bakar
Saper pernah makan udang lipan...aku 1st time makan tue...sangat sedap okehh..
rasanya seperti sotong tapi lebih kenyal sedikit...bakar jer sedap..
sampai rumah dah pukl 12 lebih then aper lagi terus tidor...
Next day nyer ader kenduri aqiqah & hari jadi pulak di kajang...
Start dari pukul 10am - 5ptg...
seharian aku di rumah saudara kat kajang tue...
macam2 makanan ader...hahaha maner x nyer MIL aku yang masak nyer...
Catering Ani Singapore..pasti la semua hidangan nyer lazat2 belaka..
Petangnyer majlis hari jadi pulak...
ramai la kanak2 yg dtg..
siap ader clown tue...ank aku x takut lak diaa



Sheena malau-malu lak..kater nak adikk!!!


Ha amik ko...ayang betuull!! kater dia


Sesi petang lak siap tukar baju okehh!!


Birthday girl Aina..yang tengah baju itam tue..


The Birthday Cake '6 years old' Aina


Sunday lak hari utk berkumpul sekeluarga...
masak beramai...SIL aku buat mee udang, pergghhh!! terbaik!!
Keje makan gak ler sampai ke petang...

Malam aku pun balik la ke rumah aku semua di subang perdana...
esoknyer aku x masak sbb aku terasa kenyang sgt sbb 3 hari suntuk keje makan ajerrr...
hahahaha...perut sampai senak2 dibuatnyerrr...

Nie la minggu 'MAKAN' aku.....

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

2 Responses to MINGGU MAKAN!!!

Aleyn said...

Wah...bestnyer minggu makan2 sedunia dia....siap dapat makan kek lagi...

Baiti said...

hahaha...selagi leh makan...kekekeke..nnt nak puasa dahh..hahahahaha