Followers

HAI'YA LAL SOLAH'


Sangat senang hati jiwa dan raga bila tengok sheena da mula tiru ibu/opah & atok buat
(bersolat) itu kan kewajipan...setiap kali Solat jer sure Sheena nak ikut sekali....
Alhamdulillah....pandai anak ibu nie...Ikut yg elok ajer erkk!!! huhuhu
Now tgh mencari Telkung utk budak...ada jumpa ari tue tp besor lerk!!!
semua size utk kanak2 berusia 2thn keatas....huhuhu..
kalo sesiapa tahu ada jual kat maner pls let me know errrk!!!




Lepas solat sheena tgok ibu mengaji....so lepas solat sheena pun mengaji....
nak tau dia ckp apa x? she say "ABCDE..."...
heheh..cute...dia still x leh nak ckp alif ba ta...bkn x tau..
tapi mmg sheena akan sebut "ABDCE" everytime dia nampak buku or pen...'
so kalo nampak 'Quran' pun dia cakap "ABCDE"

Now sheena dah pandai meminta n beri tahu...
kalo dia 'bebek' jerk sure dia ckap..."na yak!!!" suruh bukak seluar n terus masuk toilet..
bila nak susu je sheena akan ckp "nak nak Susu!!"
Bila lapar sheena akan berlari ke dapur and ckp "nak nasik...nak nak mamam"
Oh sangat senang hati bila Sheena da bijak berkata2...senang ibu...
bila da paham apa yang dia nak...kalo x sebelum nie...asyik nagis tunjuk2 kadang tue mmg sukar 
nak paham apa yang dia nak...Tak sabar pulak Ibu nie nak tunggu Sheena
betul2 petah berkata2 nie...ada bestfrend ibu untuk bergosip!!! hahahaha

Well Sheena...be a nice girl okehh!!
Ibu love u soooo much...muahh muahhh muahhh!!!!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

5 Responses to HAI'YA LAL SOLAH'

reitak said...

Salam, 1st time nk komen kat blog nih...comel Sheena. My son pun almost same age as Sheena and ah-ha dia pun suka terikut2 I or my hub biler nk solat.

Congrats on ur 2nd pregnancy...

Fieza79 said...

comel n cute...anak yg bijak..

salam ziarah n sudi la singgah ke blog fieza..

Aleyn said...

Sejuk perut ibu ngandung ek..Go go Sheena!!

Baiti said...

reitak : salam dear....tq sudi jengok my blog....usia anak srkg nie la byk nak ikut semua yg kita buat...so perlu la tunjukkan perkara yg elok2 kan...hehehehe

fieza79 : tq dear...amin

Aleyn : alhamdulillah harap sampai bila2 pun mcm tue lah kan...hehehehe..sejuk hati ..seronok mata memandangnya...

KAMARUL ADDLI said...

sweet...