Followers

BARU ADA MOOD!!!

Oh!! Alhamdulillah akhir nya sihat sikit dah....
eceh!! macam sakit teruk sangat jer aku nie...
tapi itu la keadaan baiti lately nie...
Seperti yg korang semua tahu...baiti preggy for 2nd baby!!
lain sgt situasi kehamilan kali nie...
kalau dulu masa preggy kan Sheena..baiti x ada langsung alahan dari 
awal kehamilan sampai la Sheena lahir....but this time memang total out!!



tak ada mabuk teruk or loya2 teruk sgt...
tapi sakit kepala, lesu badan teramat sangat...
Asyik nak terperuk dalam bilik baring n tidor je keje...
Hati nak buat keje semua tapi badan ni x kasi...
bagun jer nak buat keje je sure rasa mcm pening2 nak pitam gitu!!!
Ada time jer baiti leh buat keje tapi x banyak la...
Nak nak pulak sekarang nie Sheena bukan main active la sesangat...
Uiiihhh.... x leh tgok...nak jerit, marah jer rasa...
kalo da tak tahan tgok mmg jerit ajer la...da mcm org 'giler meroyan' da x der 'tarzan' da nie...
Nak elak dari 'Gila Meroyan' datang terpaksa la dok memerapkan diri dalam bilik a.k.a 'tidor'....
Kasik Auntie2 dia jaga....hahahahaha...nak harap daddy dia...x dapat la...sibuk ngan keje kan..
Dugaan betul kali nie....baiti x tau la ader ke org yg pembawakan dia mcm baiti nie...
ker ada yg lagi teruk!! hahahahaha...(aku jer kot yg teruk)


 tgok la nie....betapa Sheena inginkan adik...wakakakakaka!!!
Aduhai Sheena...be a good girl la sayang!!!

-> The End <-





This entry was posted in . Bookmark the permalink.

6 Responses to BARU ADA MOOD!!!

Ummi Hanie said...

salam baiti !

ahha!
betoi tak aritu Hanie kata Baiti peknen??
kan masin mulotku..apa2pun tahniah babe !!
Hanie punye last pregnancy tu mcm tu laa..lesuu...berat...nk tidooo je dlm 3 bln pertama..pas tu ok ler sket..

mm..mmg meroyan ngadap perangai anak2..Hanie lge le,ngadap 3 org budak masa tu..tarzan !!!

apa2pun...bawak2 sabarlah yea..

woh,cantik umah baru! :)

Cerita Cici said...

Wah...sama geng la kita...ci pon preggy anak ke-2.....
mmg experience lain2 kan...kali ni pun ci rs sgt lain dgn yg 1st... ;p
tk cre dear... !

Baiti said...

hani : huhuhu..tue la pasal......kenan hani la nie....hahahahaha...mmg lain sgt yg nie....huhuhuhu

Cici : oh yer ke...Tahniah to you tooo....due biler...hahahahaha ader geng nie...kekekekeke

sz | m.a.s.s said...

hehehee...mama tukar jadik tarzan itu sudah biasa... :) lg plak bl dah berjemaah ngan adik beradik lain nnt..hadoiii

Aleyn said...

Biasalah org preggry memang selalu xder mood...rasa nak melepk jer atas katil kan

ibu zharif said...

congrats..dah peknen 2nd child :) semoga semua bejalan lancar ye. Saya pun peknen anak kedua and now at my 10 weeks..erkk..cam lebey kurang je kita kan. anak sulung 1 yr 6 mths..huhu. my due mungkin akhir november or awal dec. sama2 kita berjemaah ye. ehehehe...