Followers

OH!!! SUDAH GIVE UP???


Entry hari ini baiti nak berkongsi informasi,pengetahuan atau 'aper2 ajer'
la yg boleh dikongsikan bersama dengan anda semua...

Attention to all Blogger, Mommy, Sisters & friend...

Baiti nak tanya satu soalan..."adakah anda semua pernah berdiet?"
for sure lah pernah kan...x kira la diet untuk kurus or menjaga kesihatan...
"pernah x korang2 semua give up dgn product & plan diet korang sbb x tahan berlapar 
or x mampu utk ikut plan diet itu sendiri"?
Pasti ada kan...Most of it membuatkan kita terpaksa menahan lapar untuk beberapa bulan...betul x? Ada pulak tue nak memiliki bentuk badan yg diidamkan sanggup menyakitkan diri sendiri
dgn melakukan 'liposuction, surgery & sebagainya!!!
Oh sangat sakit!!! tidak sama sekali....
Ada pulak bila da ikuti product & plan diet degan jayanya...then terus stop (budget da x kan naik lg)
tup tup...berat badan naik balik...yer la kan...kalo nk teruskan memerlukan belanja yang besar pulak, x ke nayer kalo dah every month asyik kena amik jerk kan...pulak tue meninggalkan kesan lemak (!gedebeh!) oh tidak...da elok2 slim ader lak spare tayer...No no no no!!!



Soo....x nak membebel panjang2 stregh to the point jerk okeehhh!! (ishh baiti nie)
Korang pernah dengar x product SLIM DIET II (SD2)?
Pada yang pernah dengar ok good...tapi tau x yg SD2 nie bagus ke tidak?
kalo tanya baiti of coz baiti akan ckp bagus walupun baiti x menggunakanya..
(nak guna mcm nerr...da kurus kering niee...kalo x da lamer try..huhuh)
Pada yang x pernah dengar tentang SD2..kat sini baiti akan share the info dengan korang semua...

Untuk pengetahuan semua, SD2 nie merupakan product keluaran NEW IMAGE yang beroperasi 
di NEW ZEALAND...pernah dengar NEW IMAGE?...sebelum ini product keluaran syarikat ini iaitu ALPHA LIPID LIFELINE mendapat sambutan hangat...
so sekarang dia ada new product iaitu SD2 nie la...hehehehe..
Product makanan pendietan berformular...
baru sahaja di pasaran negara kita nie...dan alhamdulillah hingga ke hari ini..
mereka2 yang sudah menggunakan & mencuba product nie amat berpuas hati..
can u imagine ada diantara mereka ini boleh menurunkan berat badan 3 - 5 kilo dlm 1 minggu..
kalo da seminggu byk itu yg turun bygkan la 1bulan....
dan yang paling best nya bila diorg nie berhenti menggunakan 
SD2 nie berat da x naik2 dah mantain jerkkkk..
pulak tue tiada kesan lemak berlebihan (bahasa kasarnye Gedebeh)

Ini lah product diet untuk korang2 semua..dengan SD2 x ader sebab untuk korang x makan atau
skip lunch or dinner...Amalan pemakanan yang sihat itukan penting..
bukan sahaja penting untuk program diet jerk tau tapi untuk kesihatan diri kita sendiri..
pasti korang nak kan kelihatan menarik sentiasa, hubby pun suka, hidup lebih lah bermakna...
x perlu bersusah payah tahan2 lapar, or pergi buat surgery or pusat kecantikan yg dah
sah2 lerk beribu riban duit dihabiskan...

last but not least..minat!!! atau nak tau lanjut tentang SD2 nie..
jagan berlengah2 lagi..
call me : 0173653902 (baiti)

Jom cuba!!!



This entry was posted in . Bookmark the permalink.

2 Responses to OH!!! SUDAH GIVE UP???

miemiey said...

berapa ringgit harganya baiti..sebab leh save bujet ni....dah boring cuba pelbagai produk..3 bulan baru turun 3 kg..tapi teruja gak ni seminggu dah bayk turun....

Baiti said...

salam miemie baiti ada send email kat email miemiey (miemiey_slamzer@yahoo.com)
cuba check dpt x..kalo x dpt pls sms baiti ur phone number..i will let u know more details k...