Followers

DOA UNTUK 'ANJANG'



Hari nie my uncle menjalani pembedahan besar..
besar ker? (pada aku ianya besar la...)
melibatkan Tulang punggung,pinggang & tulang belakang...

My uncle nie da lama sakit since jatuh maser shooting
drama 'ASSALAMUALIKUM YB'..
mula2 dulu lutut..kemudian tulang blakng...
Penyakit seperti ini mmg sering berlaku kepada
mereka2 yang seperti Uncle baiti nie..

So today at 8am..pembedahan telah dijalan kan..
update by my mom, skrg ni anjang berada di recover room..
skrg still x sedar lagik....hopefully kejap2 lagik anjang sedar..
so esok or lusa insyaallah anjang da boleh dischage..

sepanjang proses permulihan tue nanti..
anjang akan dijaga oleh my mom a.k.a his sister..
nak buat mcm mana kan..adik beradik sendiri..perlalu jaga..
sbb my uncle nie belum berkahwin..
even kalo dia berkahwin pun still adik beradik kena tolong gak kan..
That is family mean to be...

Hopefully semuanya berjalan dgn lancar..
semoga anjang cepat sembuh seprti dulu..
kami satu keluarga support anjang okieesss...

do nang me, click here : DOA UNTUK ANJANG

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

5 Responses to DOA UNTUK 'ANJANG'

firahadifa said...

say good luck to ur uncle... Get well soon..

Nisa said...

hmmm...mmg besar pun operation ni Baiti. Kita sebagai family berdoa la semoga dia selamat dan sembuh. He really need we as a family to gave him moral support.

el said...

semuga Allah hilangkan penderitaan itu dan disembuhkan dari penyakit, Ya Allah tuhan yang maha penyembuh. Tidak ada kesembuhan, hanya kesembuhan yang datang dari Allah, kesembuhan yang tidak berulang lagi. didalam tanganNya semua kebajikan dan Dia lah yang Maha kuasa atas tiap-tiap sesuatu.

Baiti said...

fira : tq dear

mak we : makwe da gi tgok x ari nie...tadi abah ckp anjang still dlm operation room lagik..belum siapp..huuhu..lamer betui erkk..

el : aminnn

EIJAM'S FAMILY said...

minta semua yerk berjalan dengan lancar..