Followers

ADUH....NOTTY NIEEEEE....

 

Tengok nie anak dara baiti sorg nie...aduhhh...
sib baik time nie tergerak hati nak tgok dia buat aper kat dpn...
haaaa..skali amik ko....nasib baik tak jutuh....
boleh lak dier panjat meja nie..huhuhuh...
nasib mmg nasib...
Sheena da lama aim lappy ibu dier nik...
dok tgok ibu dok dpn nie dier pun nak gak..tp ibu x bg...
haaa..skali bila da dpt kesempatan...amik ko....hunggggaaaahhh...

 

Last belikan dia lappy gak satu..bkn yg betul lerk tapi..
mainan nyer...adoooiii...sekejup jerk...3 hari jerk dia nak main..
pas tuh da x mohh...maner x nyer dok tgok lappy ibu screen besor kuar gambor semua..
screen dia kecik..gambor pun x nampak sgtt...
wahahahah..binjak sungguh anak ibu nie...adoiii...
x per sheena..nanti sheena da besar i bu mintak daddy beli lappy utk sheena okk...

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

9 Responses to ADUH....NOTTY NIEEEEE....

wansteddy said...

tu dia... atas meja dia landing. bukan tgi ke meja tu baiti? seriau nengoknya huhu...

anak saya pun giler komputer. dpt lappy bapaknya dpt keyboard mummynya habis dia tekan2. pandai buat shortcut yg saya sndri tak tahu pulak tu. huhu...

Baiti said...

wan..tinggi la bg sheena...nie coffe table nie...tau x per...maser nampak tue..ya allah..mmg seriau darah...bebebel kat dia pun dia wat derk jerkk...lg ligat tangan dia dok menekan lappy tue...

Adlina Husaini said...

alahaiiii anak dara sorang ni..elok2 ek..aisy semalam dah jatuh baby cot..panjat sendiri,igt nak post pasal tu tapi takut kantoi ngan tok mama aisy pulak,nanti sure ina kena marah..ina ngan huby kena ambik EL semalam takut jadi apa2..bebaik ye sayang,aunty seriau tgk

e!ya said...

aduhhh buleh tahan lasak jugak erk...rsau nyerr lebih dr boy lak kan..hhuhuhu sama mcm anak saya gak..klu laptop d'buka dr jauh tsengih nk dtg..myibuk skalli..p2 saya beli gak laptop mainan tue tp hanya berapa mnt jer..p2 dtg balik kaco..seme nyer dtekan...mmg budak zmn IT la kan hehehe

e!ya said...

aduhhh buleh tahan lasak jugak erk...rsau nyerr lebih dr boy lak kan..hhuhuhu sama mcm anak saya gak..klu laptop d'buka dr jauh tsengih nk dtg..myibuk skalli..p2 saya beli gak laptop mainan tue tp hanya berapa mnt jer..p2 dtg balik kaco..seme nyer dtekan...mmg budak zmn IT la kan hehehe

e!ya said...

aduhhh buleh tahan lasak jugak erk...rsau nyerr lebih dr boy lak kan..hhuhuhu sama mcm anak saya gak..klu laptop d'buka dr jauh tsengih nk dtg..myibuk skalli..p2 saya beli gak laptop mainan tue tp hanya berapa mnt jer..p2 dtg balik kaco..seme nyer dtekan...mmg budak zmn IT la kan hehehe

Baiti said...

e!ya : tue la pasal...hahah mcm boy..kekekek....ramai da yg ckp cam tue..hahahahah...alamak jgn sampai besar pun lasak sudah la...lasak bior kewanitaan x per...kalo x haruu....

::Mamalyna:: said...

amboi...baik punya landing...bahaya tue...lyna pun suka berdiri kat tepi2 meja or kusi, riso jer takut terlentang ke belakang...

Baiti said...

hahaha...landing terbaik nie..huhuhuh..tue la...buat nyer terlentang ...hiuushhh....azabbb...mintak elak