Followers

NANGIS CONTEST BY MUMMY ARIQ


mengcontestkan diri lagi sempena nk hujung tahun nie...
penuhkan entry utk 2009...
yeye...

contest Anjuran Mummy Ariq Danis

nie dier photo Sheena ngamuk bgun tido.....
nampak ibu terus waaaaa.....marah sbb ibu tak dokong dier...
huhuhu..manja sgt nie...


Antara syarat2 contest :

~ Copy banner kat atas ni, letak kat sidebar korang berserta link contest. Tak de link automatik tak layak k...

~ Jadi follower kepada ke-3² blog saya di bawah (WAJIB) (Done)
1) http://deazliyanish.blogspot.com/
2) http://dorbrooch.blogspot.com/
3)
http://lolastation.blogspot.com/

~ Add kesemua blog di atas, di dalam bloglist anda (WAJIB) (Done)

~ Buat n3 & upload HANYA SEKEPING gambar anak anda (no edit²) yang tengah menangis baik punyer.... Letak nama dan umur (kalau anak ada ramai yang nangis, pilih 1 yang terbaik di kalangan mereka yer... letak bebanyak nanti, payah lak nak pilih..) (sattle)

~ Cerita lah sikit, kenapa diaorang leh nangis masa tuh... (of cozz... x citer x menarik kan kan kan)


Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang saya nak menjenguk k) (ok done)

Tarikh tutup contest : 04 Jan 2010 @ 12.00 tengahari


HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA (Apa hadiah nyer akan di update kemudian)


Pemilihan pemenang akan di adili oleh Mr Hubby Wubby a.k.a En Md Azlan Samad



This entry was posted in . Bookmark the permalink.

One Response to NANGIS CONTEST BY MUMMY ARIQ

Sitisifir10 said...

uih...marah beno namak gayanya...hihi