Followers

TWILIGHT SAGA - NEWMOON-

Movie yg wajib utk aku tgok...walaupun aku da tgok movie nie n dah tau story moray dier tak bermakna utk aku tak tgok lagi....hahahahahah....actually aku da tau pun kesudahan ke-empat2 siri movie nie..maner lagik nak tau kalo tak membaca....heheheheheh....this is the bestest ever Story & movie in my life at the moment...


This entry was posted in . Bookmark the permalink.

7 Responses to TWILIGHT SAGA - NEWMOON-

~pendekgemukbertompok.~ said...

ramai jugak yg kate yg ni cheesy sikit..hehe,tapi saya tetap enjoy!!

xoxo
pja

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Baiti..ape khabar?
Lamenye x dgr khabar Baiti..
Baiti..da tgk ke Twilight Saga
nieh..Eissshh..nk tgk gak..blm
tgk lg nieh..Td klik2 nuffnang
Twilight Saga rupanya ada contest
entry psl Twilight Saga kt nuffnang..Tp dh terlewat dh nk join..
Dh tarikh tutup dh..Sobs..sobs..

miemiey said...

best ke cite ni???
belum nengok lagi...

Hanz said...

Baiti..movie ngan novel mesti lain sikit..ader twist..movie mesti tokok-tambah penyedap rasa..macam twilight x crita kan naper edward treat bella semacam before diorang couple, baca novel baru tau why, kan?i mean lebih details...novel details suka jugak...

Ena said...

jarang ader peluang nak dpt tgk citer camnieyh..hu3.. asyik berebut remote ngan anak jek.. huk3..

Baiti @ Mizz Zizee said...

~pendekgemokbertompok : cheesy tak der lerkkk..ok jerkk..kekekek

Ieda : tau tak per lamer tak membelog asyik adik2 jerk....

miemiey : mmg best...wajib tengok....
jgn lepas peluang..huhuhh

Hanz : biasaler filam mmg lerk best...nama pun Movie...tak leh nak buat details nnt lari budget lak...kekekekek...

ena : hmmmm...movie nie belom kuar tv lagk...so u masik berpeluang utk dating ngn hubby tgok wayang....kan kan kan

nurul collection said...

waaaa..da ada company sendiri..congratssss baiti..inilah yg diidam2kan..insyallah ada rezeki NC nk ada comp sendiri jgk..amin...