Followers

MANER NAK PERGI KALI NIE?

Tajuk entry tah pah per tah...
heheh sebenarnyer baiti tgh tercari2 lokasi untuk deliver
for my second baby nie...
1st plan ingat nak continue kat SALAM jerk tempat deliver Sheena dulu...
This time terpikir nak tukar sebab kali nie semua kos adalah SDN.BHD...
sebelum nie maser deliver Sheena kos ditanggung oleh company husband...
skrang hubby da tak keje kat situ lagik so SDN. BHD la kali nie...

huhuhu...skrg tgh planing utk pergi ker PUSAT BERSALIN UMRA..
saper kat sini pernah dgr pasal tempat nie plss plsss...
nak tau lerk bagus ker tak...
maser search tadik terbaca satu forum nie mcm menggerunkan jerk nak kesaner..
nie yg risau nie..huhuhu...

Tapi kalo susah sgt rasernyer ke SALAm jugak nie nnt...
tak per la kalo mahal pun janji services & consultant nyer bagus n selesa..
tah ler tunggu & lihat ajer la...
huhuhuhu


This entry was posted in . Bookmark the permalink.

4 Responses to MANER NAK PERGI KALI NIE?

adda said...

salam baiti, apa yg menggerunkan diorang citer tu? kite bersalinkan syafi kat UMRA. so far alhamdulillah.. doc sgt baik.. masa tgh sakit tu dia siap guide kite berzikir lagi. islamik.. dan kosnye mmg amat berpatutan..

izzahazfar said...

baiti..anak 1st umur berapa?...buat teringin pulak nak preggy..hehhehe

Ena said...

Org kate bersalin kat mane2 pun same je.. bergantung pada rezeki & nasib kiter time tu.. klu bende nak jadik kat the best place pun jadik juge.. tp tu la kan.. kiter nie kalau boleh nak yg terbaik & beringat sebelum kene.. TP UMRA & SALAM dua2 ena x tahu.. hu3.. leh Doakan semoga di Permodahkan Urusan La yer.. :)

liana said...

baiti, anak first saya dilahirkan di sane..Alhamdulillah sume ok jer...ape forum yg meggerunkan tu?