Followers

BIRTHDAY PLANNING

pejam celik pejam celik
da nak masuk 1tahun da usia puteri sulung baiti ni...
rasa mcm sekejap jerk kan maser tuhh berlalu...
next month 13 genapla usia SHEENA nie 1tahun...
rasa mcm baru jerk lahirkan dier..
tau tau skrg sheena da nak dapat adik pulak...
hmmm...betul2 la masa nie mencemburui kita kan...

So ader planning nak buat majlis yg agak special skit...
huhuhuh...
tapi tgh pening tak tau nak buat kat maner...
Hubby plan buat skali AQIQAH...
pasal itu hari maser abis pantang tak sempat nak buat...
Mr.Hubby busy ngan keje....
ingat nak buat kat kmpg baiti di perak...
tp mak mertua pun ada plan nak buat kenduri bln 12 nie
kenduri doa selamat & aruah...
Mr.Hubby ader ckp tompang skali....kekekeke
halamak...pening da....kat maner nak buat nie...

hmmm..tgok la nnt keputusan nyer...
biar Mr.Hubby yg buat...Ibu ikut ajerr kan Sheena...

This entry was posted in , , . Bookmark the permalink.

One Response to BIRTHDAY PLANNING

nurul collection said...

sheena nk dpt adik da baiti?waaa..congrats2!alya 2-3 tahun lg baru blh nk dpt adik lg.ngaa..