Followers

My Glamour Picture Contest


contest lagikk....
kali nie Ibu Sheena yg joinn..heheheh
puas gak mengodek pic yg sesuai..
last last jumpa gakk..huhuu

"My Glamour Picture Contest"

Syarat-syarat

1. Terbuka kepada semua blogger
.
2. Anda diwajibkan menjadi Follower blog http://cincinmasmerah.blogspot.com/serta add link blog ini dalam blog list anda
.
3. Sila pastikan gambar (banner) di atas di sidebar blog anda and banner tersebut mestilah link kepada entry contest ini, gune link ni:
http://cincinmasmerah.blogspot.com/2009/08/my-glamour-picture-contest.html
.
4. anda bleh buat entry "My Glamour Picture Contest" dengan memuatkan sekeping gambar anda yang paling glamour, nama anda dan ceritakan serba sedikit kenapa anda merasakan gambar anda itu glamour.
.
5. Pastikan di dalam entry anda ada dinyatakan link2 tersebut (no link back will be disqualified):
link blog ini: http://cincinmasmerah.blogspot.com/
link contest ini: http://cincinmasmerah.blogspot.com/2009/08/my-glamour-picture-contest.html
.
6. Setelah siap entry tersebut, sila tinggalkan URL-link-contest-anda di ruangan comment pada entry ini sebagai tanda pengesahan anda menyertai contest ini.
.
7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional (penganjur yang pilih) berdasarkan photo anda yang paling glamour.
.
8. Contest ini bermula 22hb Ogos 2009 sehingga 30hb September 2009. lama skit coz nak bagi peluang anda semua upload gambar glamour masa raya nanti..hehehhe
.
9. Hadiahnyer akan diberitahu next entry.Tungguuuuuuu...

P/s: gambar anda hendaklah yang terkini dan tidak lebih dari 3 tahun ke belakang.

So pic yg di pertaruhkan adalah

why this picture glamour for me?
sbb nyer Baiti raser time nie muker nampak sweettt jerkk..
patuh time nie belum kawen..so mmg time Galmour Baiti lerkk
heheheh...semua akan ingat pic nie kat dlm toilet..
tp sebenarnya bukan...pic nie kat office dlm dressing room my x-boss.
(time tuh keje ngan Dato DJ Dave as a PA)
soo kena la look great n wonderfull n wow gitu..
lamer gak pic nie..ader la 4thun lepas..heheh..
time tuh muder lagikk...ingat have fun jerkk..
so keje pun yang have fun gituuu...
hahah..hope will win this contest..
(heheheh)


This entry was posted in , . Bookmark the permalink.

8 Responses to My Glamour Picture Contest

Hanz said...

Good luck with this contest. U do look different from now. Cun! :>

wina said...

wah...mmg glamourlah pose tu baiti :-)

gud luck ye!

Baiti @ Mizz Zizee said...

huhu..beza giler kan muker dulu ngn skrg..huhuhuhuh

adda said...

wah glemer sungguh pic mu ituh

adlinahusaini said...

gud luck ek..sebab awak organiser contest pertama yg saya join,saya nak bagi award kat awak..meh grab ek

lemangcute@chah said...

amboiii mama baiti... mengancammm tuuuuu.. phweetttt..hihihi

chipsmore said...

u r gojes..love ur hair ;)

Reflisia said...

hye dear...
cantik n look so stylo giteww...neway memang GLAM la pict ni...i dah view n everything completed..good luck k.