Followers

IT's Officialy Over Now!!

salam semuerr...waaa..
"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"
is already closed...
maner penyertaan tidak akan diterima lagikkk..
huhuu..Sodeh jerrkk...cepat lak maser berlalu...

Keputusan akan diumumkan selepas rayer nanti erkk...
(mlm nie da nk balik kmpg sok lusa da nak rayerr)
huhuhuh...
nanti juri2 akan berkumpul untuk membuat pemilihan & keptusan nyer...
(kalo aku sorg masak nak pilih niee...)

aper hadiah nyerr...heheh
nanti baiti umumkan errkkk...
kasik suspend semuer org ...hui hui hui

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

6 Responses to IT's Officialy Over Now!!

miela77 said...

Nasib baik iela sempat wat entri semalam..dah hampir2 terkucil..duk tunggu..je tengok2 dah hampir dateline..penyertaan ramai..ada ke peluang iela nie eh..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

selamat berhari raya dari kami sekeluarga..ampun maaf dipinta..

norash said...

ok..selmat balik kampung dan selamat berhari raya..

IeYzA said...

selamat balik kampung untuk mummy baiti n family...berhati2 kat jalanraya tau....

izzahazfar said...

SALAM AIDILFITRI !

DARI:

IZZAH,ZAIDI DAN BABY AKMAL

natiqua said...

salam baiti,
tights aritu camner? sampai tak? anyway, nak ucapkan selamat hari raya n maaf zahir batin! entry saya yg ada kurang sket ari tu dah lawat blk tak? saya dah betulkan, ada blog list dan ada banner yg di'link'kan. Harap baiti notice. Okeh, looking fwd for the result
:-)