Followers

TAG by Syikinn...


TAG from Mummy Syikin...

Anda ada berapa hp? :
Dulu 2...skrg satu jerrkkk...

Jenama hp anda :
Sony Ericsson Cybershot K770i jerrkkk..

Warna Hp anda :
Gold

Anda menggunakan talian apa? :
Hotlink lerrr...Hotlink is the best

Apa yg anda dapat dengan menggunakan talian tersebut :
mcm2,voucher wayang,kredit tambahan,birthday gift, dll

Dalam sehari, berapa posen kredit anda habis ?:
ada la dalm 1 hengget kottt...tah lerr

Berapa kali anda topup sebulan?:
kekadang 1 kali jerkkk..kadang 2 kali...tgok braper byak pakai lerrr..

Anda lebih suka msj or call?:
sms jerkkk..senang

Berapa bilangan msj dlm inbox anda tika ini?:
bykk...tak leh nak kira...heheheh..jup gi delete lerr...

Ketika anda menjawab soalan ini, siapakah penghantar mesej yg paling akhir dlm inbox anda?:
Hotlink gak....heheh

Ape perasaan anda masa baca msj tu? Nyatakan reaksi :
biasa jerkkk...sekadar info jerkkk..so take note jerk la..

Apa yg anda reply kalau anda dpt msj dr sum1 yg anda x knl, n org tu boleh pula tanya balik siapa anda (sedangkan anda x knl pun siapa dia):
sy buat bodohh jerk...kalo dier nak tau saper calll la tanyer...buat abis kredit jerkkk..

Apa yang anda buat kalau ada nombor yg x knl tp misscall anda banyak kali:
samer gak buat bodoooo...

Apa perasaan anda kalau number anda diberikan kepada org yg anda admire secara senyap2?:
hehehehe..diam diam sudehhh...

Ape yg org akn ckp kt anda bile anda bace msj yg lawak?:
giler ker per...tgok phone gelak2..hahahahah

Anda taip msj guna jari?:
mestila guna ibu jari kann...jarikan byak jariii...hahah

Anda ada call or msj parents anda hari ni?:
belum lagikkk..heheheh

Ape perasaan anda bile jawab soalan2 ni?:
cam lawak pun derr bagus pun derr...heheheh..biasa2 jerkkk

Nyatakan 7 name org yg anda ingin forwardkan menatang ni dengan sebab:
Firuz Murtaza...pasal dier mmg busy ngan hp memenajang...
Siti Sarah...adik ku..pun asyik ngan phone jerkk...
Siti Fatimah...samer gak mcm yg atas nihhh..
Latika.....pun busy ngn hp jerk kott...
Nadia Byu.......kuat sms gak kot dier nihhh
Syuhadah Rosli.....rajin buat lerr yehhh
Mr.Syukkk.....Travel byk nihh..sure ramai peminat...


This entry was posted in , . Bookmark the permalink.

2 Responses to TAG by Syikinn...

Latika.Dot.Dot. said...

Latika.....pun busy ngn hp jerk kott...


*we.kakak mengutuk saya kah?

ekekek.
nak buat ah tag nie.
macam best je kan?

Precious said...

Tag mengetag ... tag mengetag ... tag mengetag ... hih hi hi hi ...