Followers

Cian Anak Ibu


Hari nie Sheena Demam selsema...cian anak ibu nihhh..
(pic tue tak der kena mengena dgn kejadian ari nih...) hehehh..
so terpaksa la baiti amik EL ari nih nak bwk princess nih gi Clinic kat SALAM MC...
teruk gak selsema dierr..sampai block dier nye hidung so susah nak bernafas skit la...
so today Sheena meragm skit pasal tak selesa..yer la she still a baby kan so tak tau nak buat aper biler hidung tersumbat nihhh...
Sheena kena rehat n perhatian lebih skit today...(mengadap dier jerk)
takut2 ape2 jadi kan lagik susah..
tue pun pagi tadi baiti da gelabah dah tengok dier yg mcm susah nak bernafas..
hopefuly pas nih dier ok n sihat dgn cepat..

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

2 Responses to Cian Anak Ibu

Along25 said...

alala...cian... smg anak ibu sihat ye... ehehehehe...:) comel la dik ni:)

Mya Dena said...

bai!!!biasalah...kita dah ada anak ni..1st priority memang kat anak..tapi aku suka la dengan imej baru ko...